İş İlanı

Bellboy


İş Lokasyonu İzmir / Konak
İlan Güncelleme Tarihi 09/05/2024 güncelleme tarihi
Görüntüleme Sayısı 79 görüntülenme

Genel Nitelikler

Bellboylar, konukların varışında bagajlarını alarak odalarına güvenli bir şekilde taşır.Konukların bagajlarından sorumlu olarak güvenlik ve dikkatle taşıma işlemini gerçekleştirir.Otel girişinde konukları güler yüzle karşılayarak hoş geldiniz demek, bellboyun temel görevlerindendir.Konuklar otelden ayrılırken, bellboylar vedalaşarak güvenli bir şekilde uğurlama işlemini gerçekleştirir.Bellboy, konuklara otel içindeki olanaklar hakkında detaylı bilgi sunar, restoranlar ve etkinlikler konusunda yönlendirme yapar.Bellboylar, konukları odalarına kadar eşlik eder ve odanın özellikleri hakkında gerekli bilgileri paylaşır.Bu süreçte konukların rahat etmelerini sağlamak ve sorularını yanıtlamak önemli bir rol oynar.Bellboylar, konuklara yöneltilen mesajları ileterek iletişim kanallarını koordine eder.Bellboy, otel içinde güvenliği sağlamak için dikkatli olur ve şüpheli durumları derhal ilgili birimlere bildirir.Konuklardan gelen talepleri ilgili birimlere ileterek hızlı çözümler sunar.
Bellboylar, genel olarak konuklara yardımcı olur ve ihtiyaçlarına çözümler sunarak otel içinde rahat bir atmosfer yaratır

İlan Bilgileri

Çalışma Şekli: Tam Zamanlı
Çalışma Konumu: İş yerinde
Maaş: 17,125 TL
Yan Haklar: Yemek, Yol Ücreti
Mesai Saatleri: 07:00/15:00-15:00/23:00-23:00/07:00
Vardiya: Var
İşe Alınacak Personel Adedi: 2
İlan Başlangıç Tarihi: 03/04/2024
İlan Bitiş Tarihi: 02/07/2024

Aranan Nitelikler

Cinsiyet: Erkek
Eğitim Seviyesi: Lisans, Lise, Meslek Yüksek Okulu
Deneyim Süresi: Yok
Sürücü Belgesi: B
Yabancı Dil: Türkçe, İngilizce
Uyruk: Türkiye
İlana Başvur


Bu ilana başvurmadan firmaya genel başvuru yapmak için:
Genel Başvuru


Firma Hakkında


Kilim Otel

Çalışan Sayısı: 11-50
Kuruluş Yılı: 1959

İzmir Palas Turizm Tic. A.Ş bünyesinde faaliyet gösteren Kilim Otel 1957 yılında Kilimci Ailesi tarafından kuruldu. 1961 yılında yeniden inşa edilen Kilim Otel, 2015 yılından beri çağdaş bir anlayışla sık sık yeniden dekore edilmektedir. Otel, eski İzmir Limanı'nda bulunan tarihi Pasaport İskelesi'nin hemen önünde yer almakta ve Karşıyaka'nın eşsiz manzarasına sahiptir. 1936 yılından itibaren İzmir Fuarı'nın açılması ve 1959 yılında İzmir Limanı'nın hizmete girmesi, otelin uluslararası müşteri portföyünü geliştirdi. İzmir Kordon'da iş ve alışveriş bölgelerinin merkezinde bulunan Kilim Otel, tarihi bir mekânda yeniden doğan Konak Pier ile tarihi Kemeraltı Çarşısı'na yürüme mesafesinde; tarihle kuşatılmış çağdaş bir şehir otelidir. Dört yıldız sınıfında faaliyet gösteren otel; birinci katında dört, diğer katlarında 11 olmak üzere 70 odalı ve yedi katlı modern bir bina olarak hizmet vermektedir.

Benzer İş İlanları

Sosyal medyada bizi takip edin!

En güncel iş ilanlarını, eğitimlerimizi, bizden haberleri ilk siz duyun!