ZAFER BÜRO MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İş İlanları

ZAFER BÜRO MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ firmasındaki iş ilanlarına iş başvurusu yapabilirsiniz.

ZAFER BÜRO MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Çalışan Sayısı: 11-50
Kuruluş Yılı: 1990

Firma Hakkında:

33 sene önce sadece tek bir marka ile fotokopi makineleri satmaya başlamış, bugün yine aynı markanın günden güne genişleyen ürün yelpazesi ile tüm sektörlerin dökümantasyon ve baskı ihtiyacını tam anlamıyla gideren kurumsal bir şirket konumuna gelmiştir.
Bu sene 33. yılını kutlamanın haklı gururunu yaşayan Zafer Büro Makinaları, sadece sektörde olmanın değil aynı zamanda bir dünya markası olan Canon ürünlerinin de yıllardır bölgesinde değişmeyen distribütörü olarak istikrarlı bir şirket gururunu yaşamaktadır.

1990 Yılında İzmir merkez de kurulan şirket, kurulduğu günden beri, Canon markası ile başta İzmir olmak üzere, Aydın, Manisa ve Muğla da müşterilerine hem satış hem de satış sonrası teknik bakım desteği vermektedir.

Teknik servisimizdeki işine kendini adayan deneyimli personelimiz, dürüst, saygılı, profesyonel olarak 7 /24 hizmet vermektedir.

Haklı gururumuzu yaşatmayı bize layık gören tüm Canon ailesine, sevgili müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Eleman Aradığı Pozisyonlar:

Bilgi İşlem Destek Elemanı, Bilişim Uzmanı, E-Ticaret Uzmanı, Elektrik Bakım Onarım Elemanı, Elektrik Elektronik Teknikeri, Elektrik Elektronik Teknisyeni, Elektrik Teknikeri, Elektrik Teknisyeni, Halkla İlişkiler Uzmanı, Ofis Asistanı, Ofis Elemanı, Satış Destek Uzmanı, Sekreter, SEO Uzmanı, Teknik Servis Personeli, Teknisyen, Web Tasarımcısı, Webmaster, Yönetici Sekreteri, Ön Büro Elemanı, Pazarlama Uzmanı, Satış Uzmanı, Satış Temsilcisi

Eleman Aradığı Şehirler:

İzmir

Faaliyet Gösterdiği Sektörler:

Pazarlama, Satış, Ticaret

BAŞVUR

Benzer İş İlanları


ZAFER BÜRO MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ile benzer pozisyonlarda eleman arayan firmaların iş ilanlarına başvurun, aradığınız işi bulun!



CVyolla.com'da 63738 üye firma eleman arıyor.


Firmalara CV Yolla  FİRMALARA CV YOLLA

Muhabir İş İlanları ile İş mi Arıyorsunuz?


Muhabir pozisyonunda 0 üye firma eleman arıyor.


Muhabir iş ilanlarına CVyolla.com ile iş başvurusu yapın

İlan arama motoru yardımıyla Muhabir iş ilanlarını çalışmak istediğiniz şehirlere ve ilçelere göre filtre edebilirsiniz. Size uygun Muhabir iş ilanlarına başvurabilirsiniz. Güncel Muhabir iş ilanlarına başvurmak için önceden hazırladığınız CV'nizi CVyolla.com'a yükleyerek hızlıca üye olabilirsiniz. Henüz CV'niz yoksa CVyolla.com CV Hazırlama Sihirbazı ile birkaç dakika içinde profesyonel bir CV hazırlayabilirsiniz. İlgilendiğiniz Muhabir iş ilanlarına CV yollayabilirsiniz.

Çalışmak istediğiniz şehirdeki Muhabir iş ilanlarına başvurun

Aşağıdaki linklere tıklayarak istediğiniz şehirde Muhabir pozisyonunda eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarına başvurarak kısa sürede aradığınız işi bulabilirsiniz:
İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, tüm Türkiye Muhabir iş ilanları

Farklı pozisyonlardaki iş ilanlarına başvurun

Aşağıdaki linklere tıklayarak tüm Türkiye'de firmaların aradığı farklı pozisyonlara göre yayınladığı iş ilanlarına iş başvurusu yapabilirsiniz:
Merchandiser, Depo Elemanı, Diyaliz Teknikeri, İlaçlama Elemanı, Genel Yayın Müdürü, Bakım Onarım Teknisyeni, Gıda Mühendisi, Demir Çelik İşçisi, Uçak Bakım Teknisyeni, Aktüerya Uzmanı, tüm iş ilanları

Meslek odalarına kayıtlı firmaların iş ilanlarına başvurun

Muhabir iş ilanlarına ve eleman arayan firmalara ulaşabileceğiniz Sanayi Odaları, Ticaret Odaları, Organize Sanayi Bölgeleri gibi kaynakları da CVyolla.com'da bulabilirsiniz. Aşağıdaki linklere tıklayarak Muhabir pozisyonundaki ve farklı pozisyonlardaki güncel iş fırsatlarına ulaşabilirsiniz:
Ereğli Ticaret Borsası
Eskişehir Ticaret Odası (ETO)
Bolu Karma ve Tekstil İhtisas OSB
Edirne Organize Sanayi Bölgesi OSB
Çorlu Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi OSB
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası
Rize Ticaret Borsası
Çorum Organize Sanayi Bölgesi OSB
Adana Ticaret Odası
İvedik Organize Sanayi Bölgesi OSB
Tüm Türkiye Muhabir iş ilanları

Size uygun ZAFER BÜRO MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ iş ilanlarını nasıl bulabilirsiniz?

Güncel iş ilanlarını CVyolla.com Detaylı İlan Arama Motoru ile filtre edebilirsiniz. Her gün CVyolla.com kariyer sitesini ziyaret ederek iş ilanlarına göz atabilirsiniz. CVyolla.com üyesi eleman arayan firmalar her gün iş ilanlarını güncelleyebilir veya yeni iş ilanları yayınlayabilir. Size uygun bir ilan yayınlandığında hemen ilana başvurabilirsiniz. Başvurduğunuz tüm ilanları da Başvurularım sayfanızda takip edebilirsiniz.

ZAFER BÜRO MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ iş ilanlarına başvuru yaparken nelere dikkat etmelisiniz?

Öncelikle CVyolla.com iş ilanları sayfasını her gün takip ederek, yeni iş ilanlarını görebilirsiniz. İş ilanlarını tek tek inceleyebilirsiniz. İlan detaylarına, iş tanımına, işe alınacak personelde aranan özelliklere, maaş bilgilerine, yan haklara, vardiya durumuna vb. gibi ilan detaylarına dikkat ederek, size en uygun ve güncel iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

CV Oluşturun, ZAFER BÜRO MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İş İlanlarına Başvurun


10 dakika içinde profesyonel ve güçlü bir CV oluşturun.


Hemen CV Oluştur    Hemen CV Oluştur!



Ya da hazır CV'nizi yükleyerek firmalara iş başvurusu yapın!
Hazır CV'ni Yükle!


Sosyal medyada bizi takip edin!

En güncel iş ilanlarını, eğitimlerimizi, bizden haberleri ilk siz duyun!