Kalisan Kauçuk San. ve Tic. A.Ş. İş İlanları

Kalisan Kauçuk San. ve Tic. A.Ş. firmasındaki iş ilanlarına iş başvurusu yapabilirsiniz.

Kalisan Kauçuk San. ve Tic. A.Ş.

Çalışan Sayısı: 251-1000
Kuruluş Yılı: 1996
Web Sitesi: Ziyaret Et
Adres: 10007 SOKAK NO:26 ATATÜRK ORGANİZA SANAYİ BÖLGESİ ÇİĞLİ / İZMİR

Firma Hakkında:

Kalisan Kauçuk San. ve Tic. A.Ş Kalisan markasıyla 1996 Yılından bu yana İzmir Çiğli AOSB'de ve Menemen Plastik AOSB'de faaliyetini sürdüren üretici firmadır. Birlikte çalıştığı aracı ve nihai tüketicileriyle bütünleşmeyi, sürekli büyümeyi hedef alan firmamız; her zaman yenilikleri ve yeni teknolojileri izleyen bir şirket olma; teknoloji, sistem ve işleyiş konularında öncü bir kuruluş olma felsefesindedir.

Firmamız birçok boyut ve renkte lateks balon üretir; kalite ve sağlık standartlarının sağlanması için yüzlerce maddelik kontrol listelerini istisnasız uygular. Yönetmeliklere uygunluğunun tespiti için, ürün değerlerinin uygunluğunu belirli aralıklarla akredite kuruluşlara denetletir. Markası ile kendi üretimini ve üretimlerinin pazarlamasını yaparken; yerel ve yabancı firmaların kendi ambalajlarında ürünleri sunmasında tedarikçi rolünü üstlenir.

Eleman Aradığı Pozisyonlar:

Ambar Sorumlusu, Asansör Teknik Personeli, Ayakkabı Üretim Elemanı, Aşçı, Bakım Onarım Elemanı, Bakım Onarım Mühendisi, Beden İşçisi, Boyacı, Boyahane Ustası, CNC Operatörü, Depo Elemanı, Dijital Pazarlama Uzmanı, Dış Ticaret Uzmanı, E-Ticaret Uzmanı, Editör, Elektrik Elektronik Mühendisi, Elektrik Elektronik Teknisyeni, Elektrik Mühendisi, Elektrik Teknikeri, Endüstriyel Tasarım, Endüstriyel Yönetim, Fabrika İşçisi, Grafik Tasarımcı, Halkla İlişkiler Müdürü, Halkla İlişkiler Uzmanı, Hostes / Host, Kafe Elemanı, Kalite Güvence Uzmanı, Kalite Kontrol Elemanı, Kalite Kontrol Mühendisi, Kalite Kontrol Teknikeri, Kalite Müdürü, Kamyonet Şoförü, Kauçuk Ustası, Kaynakçı, Kazancı, Kimya Laborantı, Kimya Teknikeri, Kimya Teknisyeni, Kimyager, Kontrol Teknikeri, Kurumsal Pazarlama Uzmanı, Kurumsal Satış Uzmanı, Kurumsal İletişim Uzmanı, Laborant, Lojistik Personeli, Lojistik Uzmanı, Maden Mühendisi, Makine Mühendisi, Makine Teknikeri, Makine Teknisyeni, Maliyet Muhasebesi Uzmanı, Marka İletişim Uzmanı, Medya ve İletişim Uzmanı, Muhasebe Uzman Yardımcısı, Muhasebe Uzmanı, Mütercim Tercüman, Müşteri Hizmetleri Uzmanı, Müşteri Temsilcisi, Müşteri İlişkileri Uzmanı, Paketleme Elemanı, Pazarlama Uzmanı, Plastik Üretim Elemanı, Radyo ve Televizyon, Restoran Şefi, Satın Alma Uzmanı, Sekreter, Sevkiyat Elemanı, Sosyal Medya Uzmanı, Tasarımcı / Grafiker, Telekomunikasyon Servis Teknisyeni, Telekomünikasyon Mühendisi, Tornacı, Uluslararası İlişkiler Uzmanı, Vardiya Amiri, Vasıfsız İşçi, Veri Giriş Elemanı, Web Programcısı, Web Tasarımcısı, Yardımcı Eleman, Yurt Dışı Satış Personeli, Yönetici Asistanı, Yönetici Sekreteri, Yönetim ve Organizasyon Geliştirme Uzmanı, Çamaşırhane Personeli, Çay Servis ve Temizlik Elemanı, Ön Büro Elemanı, Üretim Elemanı, Üretim Kontrol Sorumlusu, Üretim Müdürü, Üretim Mühendisi, Üretim Planlama Uzmanı, Ürün Geliştirme Uzmanı, Ürün Müdürü, İletişim Uzmanı, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmeni, İplik Boyama Elemanı, İplik Üretim Elemanı, İş Güvenliği Uzmanı (A Sınıfı), İş Güvenliği Uzmanı (B Sınıfı), İş Güvenliği Uzmanı (C Sınıfı), İş Sağlığı ve Güvenliği Teknikeri, İşçi, Şoför

Eleman Aradığı Şehirler:

İzmir

Faaliyet Gösterdiği Sektörler:

Ambalaj / Kağıtçılık, Asansör, Ayakkabıcılık, Basın-Yayın / Medya, Bilişim, Cast / Prodüksiyon Ajansı, CNC / Torna, Danışmanlık, Dayanıklı Tüketim, Demir / Çelik, Denizcilik, Depo, Dernek / Vakıf, Dış Ticaret, Dökümcülük, E-ticaret, Elektrik / Elektronik, Enerji, Fuarcılık / Organizasyon, Hizmet, Kaynakçılık, Kimya, Lojistik / Taşımacılık, Madencilik, Makine, Metalurji / Malzeme, Muhasebe, Network / Sistem, Otomasyon / Mekatronik, Otomotiv, Pazarlama, Perakende / Mağazacılık, Plastik / PVC, Radyo / Televizyon, Reklam / Ajans, Restoran / Kafe, Tasarım, Tekstil, Telekomünikasyon, Ticaret, Turizm / Otelcilik, Yazılım, Ziraat, __Diğer, Çağrı Merkezi, Çeviri / Tercüme, Çevre, Üretim, İş Güvenliği

Kalisan Kauçuk San. ve Tic. A.Ş. İş İlanları


Tüm İlanlar >>

Benzer İş İlanları


Kalisan Kauçuk San. ve Tic. A.Ş. ile benzer pozisyonlarda eleman arayan firmaların iş ilanlarına başvurun, aradığınız işi bulun!



CVyolla.com'da 63818 üye firma eleman arıyor.


Firmalara CV Yolla  FİRMALARA CV YOLLA

İş ya da Staj mı Arıyorsunuz?


CVyolla.com iş ilanlarına iş başvurusu yapın

Detaylı ilan arama motoru yardımıyla size uygun iş ilanlarını çalışmak istediğiniz pozisyonlara, şehirlere ve ilçelere göre filtre edebilirsiniz. Seçtiğiniz iş ilanlarına başvurabilirsiniz. Güncel iş ilanlarını CVyolla.com İş İlanları sayfasından her gün takip edebilirsiniz. İlanlara başvurmak için önceden hazırladığınız CV'nizi CVyolla.com'a yükleyerek hızlıca üye olabilirsiniz. Henüz CV'niz yoksa CVyolla.com CV Hazırlama Sihirbazı ile birkaç dakika içinde profesyonel bir CV hazırlayabilirsiniz. İlgilendiğiniz iş ilanlarına CV yollayabilirsiniz.

Çalışmak istediğiniz şehirdeki iş ilanlarına başvurun

Aşağıdaki linklere tıklayarak istediğiniz şehirde seçtiğiniz pozisyonda eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarına başvurarak kısa sürede aradığınız işi bulabilirsiniz:
İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, tüm Türkiye iş ilanları

Farklı pozisyonlardaki iş ilanlarına başvurun

Aşağıdaki linklere tıklayarak tüm Türkiye'de firmaların aradığı farklı pozisyonlara göre yayınladığı iş ilanlarına iş başvurusu yapabilirsiniz:
Öğretim Görevlisi, Kamu Yönetimi, Makinist, Önolog, Hizmetli, Üst Düzey Yönetici, Elektrik Teknikeri, Doğalgaz Teknikeri, Satış Mühendisi, Orman Endüstri Mühendisi, tüm iş ilanları

Meslek odalarına kayıtlı firmaların iş ilanlarına başvurun

Tüm Türkiye'de iş ilanlarına ve eleman arayan firmalara ulaşabileceğiniz Sanayi Odaları, Ticaret Odaları, Organize Sanayi Bölgeleri gibi kaynakları da CVyolla.com'da bulabilirsiniz. Aşağıdaki linklere tıklayarak farklı pozisyonlardaki güncel iş fırsatlarına ulaşabilirsiniz:
Milas Organize Sanayi Bölgesi OSB
Bursa Tekstil Boyahaneleri İhtisas OSB (TOSAB)
İkitelli Organize Sanayi Bölgesi OSB
Bandırma Ticaret Borsası
Ipsala Ticaret Borsası
Kozan Ticaret Odası
Niğde Bor Karma ve Deri İhtisas OSB
Mersin Ticaret Borsası
Malkara Ticaret Borsası
Ankara Sanayi Odası I. Sincan Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)
Tüm Türkiye iş ilanları

Size uygun Kalisan Kauçuk San. ve Tic. A.Ş. iş ilanlarını nasıl bulabilirsiniz?

Güncel iş ilanlarını CVyolla.com Detaylı İlan Arama Motoru ile filtre edebilirsiniz. Her gün CVyolla.com kariyer sitesini ziyaret ederek iş ilanlarına göz atabilirsiniz. CVyolla.com üyesi eleman arayan firmalar her gün iş ilanlarını güncelleyebilir veya yeni iş ilanları yayınlayabilir. Size uygun bir ilan yayınlandığında hemen ilana başvurabilirsiniz. Başvurduğunuz tüm ilanları da Başvurularım sayfanızda takip edebilirsiniz.

Kalisan Kauçuk San. ve Tic. A.Ş. iş ilanlarına başvuru yaparken nelere dikkat etmelisiniz?

Öncelikle CVyolla.com iş ilanları sayfasını her gün takip ederek, yeni iş ilanlarını görebilirsiniz. İş ilanlarını tek tek inceleyebilirsiniz. İlan detaylarına, iş tanımına, işe alınacak personelde aranan özelliklere, maaş bilgilerine, yan haklara, vardiya durumuna vb. gibi ilan detaylarına dikkat ederek, size en uygun ve güncel iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

CV Oluşturun, Kalisan Kauçuk San. ve Tic. A.Ş. İş İlanlarına Başvurun


10 dakika içinde profesyonel ve güçlü bir CV oluşturun.


Hemen CV Oluştur    Hemen CV Oluştur!



Ya da hazır CV'nizi yükleyerek firmalara iş başvurusu yapın!
Hazır CV'ni Yükle!


Sosyal medyada bizi takip edin!

En güncel iş ilanlarını, eğitimlerimizi, bizden haberleri ilk siz duyun!